Anjung Eksklusif

Category: Catering, Decoration

Contact Us
10 review(s) from our community
Write your review

17 Feb 2015
sgt berpuas hati dgn kualiti makanan yg telah disediakan

Ribuan terima kasih kpd Anjung Ekslusif Catering yg telah menyempurnakan majlis kami pd 15.02.2015 di Pusat Komuniti Taman Bukit Cheras..sgt berpuas hati dgn kualiti makanan yg telah disediakan..cuma nasihat sy jgn lah letakkan org yg dah putus urat senyum di majlis sebegitu.. Terus hilang mood kami yg hendak bergembira di hari besar kami melihat tetamu kami dilayan dgn sambil lewa n tiada keikhlasan dlm menjalankan tugas..



15 Dec 2014
Jutaan terima kasih atas layanan yg tiptop

Hai Anjung Eksklusif. Majlis saya baru je lepas 13/12/14. Jutaan terima kasih atas layanan yg tiptop utk menjayakan majlis saya. Dari segi rasa makanan memang terbaikk. Semua tetamu puji. And special thanks utk Kak Shahidah yg banyak deal and layan itu ini yg saya nak. Tak lupa juga utk Kak Kina yg decorate pelamin yg sgt sgt cantik utk saya. Memang saya sgt puas hati. Kekalkan prestasi yg sgt memuaskan ini dari segi mutu service dan juga makanan utk para tetamu. Good job Anjung Eksklusif Catering! Hope to see your team again InsyaAllah for my youngest brother wedding!



13 Mar 2014
berpuashati dengan service yg diberi

Terima kasih ace menguruskn majlis saya pada 8/3/2014.. walaupun ada insiden yg tidak disengajakan tp sy berpuashati dengan service yg diberi..makanan juga memang best..



30 Nov -0001
I love daging masak hitam dish!

I love daging masak hitam dish! You all should try



30 Nov -0001
The nasi beriani is awesomest

The nasi beriani is awesomest. Panjang2 real basmathi. I heard form host. Licin sampai kena masak nasi putih tambah.



30 Nov -0001
Terbaik!!

Terbaik!! Thank you very much for job well done. My whole family was very happy with AEC for the service rendered for my bothers wedding today. You have superb team from Khemah: Aam, food: Izat. They are very helpful and couteus. Food mendapat pujian ramai, in fact my boss, Dr Niki dah nak book AEC for her coming raya open HSE/hse warming! Org kelantan pun puji goos food & good price!! terbaik AEC-they are truly solution to wedding receptions!!



30 Nov -0001
menyediakan makanan yang terbaik dan harga yang amat memuaskan serta DJ yang amat berpengalaman

Terima kasih kepada AEC kerana menyediakan makanan yang terbaik dan harga yang amat memuaskan serta DJ yang amat berpengalaman. Insayallah kalau ada kawan2 saya yang mencari catering saya akan suggest kan AEC. Terima kasih lagi sekali dari kami.



30 Nov -0001
Dpt feedback ramai makanan sedap dan service terbaik

Nk amik kesempatan utk ucap terima kasih sangat2 kpd pihak Anjung Catering utk majlis saya 23 Mac hari tu.. Dpt feedback ramai makanan sedap dan service terbaik



30 Nov -0001
Makanan sedap, decoration cantik

Mewakili ayah saya, Ahmad Laya. ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak AEC kerana telah menjayakan majlis saya pada 16 Apr 14 semalam. Makanan sedap, decoration cantik..nasi Arab serius sedap. Daging masak hitam Marvelous. Pengantin pun makan habit xdongak2. Hihihihi. Tak nampak masalah besar sewaktu majlis dijalankan sikit2 is forgivable. Dinasihatkan untuk bakal pengantin lain



30 Nov -0001
berpuashati dengan masakan dan layanan dr semua staff Anjung

Saya nak ucapkan ribuan teima kasih