NURUL IZZAH CATERING

Category: Catering, Planner

Contact Us
10 review(s) from our community
Write your review

14 Apr 2016
Makanan memang sedap sangat, harga pun berbaloi

Nurul Izzah Catering always provide me with superb services. Makanan memang sedap sangat, harga pun berbaloi. Worth every penny. Double thumbs up to NIC, semoga murah rezeki.



12 Mar 2016
Very good services from En Faridand NIC

Very good services from En Faridand NIC, excellent food, qty super a lot ... next event, will be top of our list of caterers :) Thank you Encik Farid



20 Oct 2015
makanan terbaik..servis terbaik..

makanan terbaik..servis terbaik..suasana kerja terbaik..terima kasih nurul izzah catering..



08 Apr 2015
Good service n good food

Good service n good food



07 Dec 2014
memang sangat berpuas hati,semua sedap2

memang sedap lauk dari nurulizzahcatering ni,puas hati saya makan tadi,jauh lauk datang dari puchong ke melaka.memang sangat berpuas hati,semua sedap2,nasi minyak die panjang,kuah dalca terbaek,ayam goreng rempah rangup,daging masak bali best giler,nenas masak lemak ikan kurau masin,cendol peh sodap boleh letak sendiri sweet corn dgn kacang merah,pencuci mulut,oren,kuih bingka ubi sodap,kueh talam keladi pun sodap,ada mini cara inti daging lagi,siap ada kerepek ubi,kerepek panjang2,air teh panas die sodap,nak nak tadi melaka ujan,memang laku air teh die.puas hati,perut kenyang,torbaek catering puchong datang ke MELAKA.5 BINTANG ANIP BAGI,budak2 kendarat rajin,dan kaya dgn senyuman,nak2 yg sorang to,sweet jew,hehehe



17 Apr 2014
saya sangat berpuas hati dengan servis

Terima kasih byk2 pihak Nurul Izzah Catering....youve done a very2 good job...Sbg pengantin, saya sangat berpuas hati dengan servis dari mula2 booking sehingga selesai majlis. Kesemua tetamu blh saya katakan, memuji keenakan hidangan NI ni..dekorasi majlis was very beautiful..serta pelayan2 pun were very helpful & friendly...saya doakan moga NIC terus maju, insyaAllah. Keep it up.



10 Apr 2014
The best caterer with a great food.

The best caterer with a great food. Customer oriented...



09 Mar 2014
tiptop service

Saya pasangan dan keluarga ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada nurul izzah katering for the tiptop service untuk majlis kami Ali Rafique & Ainina di dewan ttdi 9 March 2014. Nurul Izzah Katering telah menolong kami menyediakan pada saat saat terakhir apabila pelamin kami tidak sediakan backdrop. Juga menolong kami packing lebihan makanan dengan efisien. Thank you Nurul Izzah Katering! :)



10 Feb 2014
Great job NIC

Great job NIC. Keep it up your good work.I am happy an enjoy NIC foods...Good Luck for more event in future



30 Dec 2013
tetamu puji pramusaji yg melayan seperti di hotel 5 bintang

Alhamdulillah majlis perkahwinan saya di temerloh pahang pada 21.12.2013 berjalan lancar dan meriah dilengkapi catering Nurul Izzah di sepanjang majlis. persiapan sebelum majlis pun berjalan lancar, dari mula perbicangan dgn En Bustanir dan Solihah, mrk sabar melayan client sprti saya ni yg mungkin sgt teliti. penghantaran makann dan barang2 2 hari sebelum majlis dan punctual, persiapan bunga2 hidup dah khemah cantik seperti dijanjikan. makan mncukupi dan sedap. Tetamu2 VVIP dan semua yg dtg puji mknan mmg best. smapai ke hari ni mrk still puji lagi mknn sdp espcially nasik dan sambal stong. mmg terbaik lah ;-) persiapan pngntin pun tip top. nasik kunyit 3 tingkat mmg d best. cantik dan sdp. tetamu puji pramusaji yg melayan seperti di hotel 5 bintang . semua persiapan kemas dan cantik. setiap yang baik perlu ditambah dgn komen2 yg mmbina spy mnjdi caterer yg lebih hebat in the future. saya cuma kurang berpuas hati dgn sistem pembayaran pihak NIC. Perlu lebih sistematik dan sertakan jadual pembayran serta resit yg lebih teratur setiap kali client buat payment. supaya client tanpa ragu2 dan semasa proses pembayaran. kedua, kerusi meja makan perlu disusun dgn betul dlm layout, dan pastikan betul juga smsa di site. sebab kami tepaksa simpan sendri 2 set meja bulat sebab tak muat dipasang bwh kemah. patut phk NIC perlu pastikan capasity kerusi meja dgn tepat. bygkan satu meja RM150. reducing 2 meja, kami da rugi RM300 dan bilangan tetamu yg dpt duduk pun berkurangn. selamat maju jaya diucapkan pd NIC n terima kasih dr kami sekeluarga ;-)